dilluns, 26 d’abril del 2010

Comencem

Diumenge 25 d´abril de 2010. Joan em recull a Benimaclet per dirigir-nos a Alboraia al local d´assaig.Hem quedat amb Kike i Fiti a les deu i mitja del matí per començar a preparar les cançons del nou disc.
És una sort poder comptar amb Kike , Fiti i Joan de nou per al nou disc, la millor banda que podria tindrei de la que poder aprendre.Encetem els " Dies de fira i flors ".
Comencem tocant el tema que donarà nom al disc " Dies de fira i flors " , i la veritat és que no pot sonar millor , tema tranquil amb un final contundent de guitarres. Corregim alguna estructura i parlem de les possibilitats.Fem el mateix amb " Mar enfora, terra endins" , "Tot queda lluny" , "Que no fora diferent " i " Darrement ". El matí passa ràpid mentre parlem de possibles finals de cançons ... - òstia , això sona a final de ballet rus...!!! - com??? Si homeeee!!!
hahhahahhaha... -
Després de 4 anys des de l´eixida del " Comptant Sargantanes " ja trobava a faltar aquestes coses, les sensacions sòn bones i la il·lusió molt gran.
Ens acomiadem fins el dia 8 de maig, doncs aquest cap de setmana viatgem a fer un bolo a Elna ( el Rosselló ) i no podrem assajar fins llavors.