divendres, 14 de maig del 2010

Segon dia d´assajos

Després del nostre viatge a la Catalunya Nord i d´haver actuat al Centre Culturel Espace Gravoche d´Elna tornem cansats a casa però contents amb l´experiència i amb ganes de continuar preparant les noves cançons.

Quedem de nou diumenge , aquesta vegada de vesprada, plou i l´horta que tenim a la vora d´on assagem fa una olor única.Arribem Joan i jo els primers i xarrem amb altres músics del grup " Gálibo" mentre esperem a Fiti i Kike.Kike ha tingut un cap de setmana complicat de bolos com a tabaleter ( Algemesí, Massalfassar...),així i tot arriben a hora i comencem a repassar les cançons de la setmana anterior.Les estructures comencen a estar una miqueta més clares i la cosa va agafant forma.

Finalment toquem " Casa 2 " , després de debatir un canvi final una miqueta estrany arribem a la conclusió de que la cançó demana de nou tornada i la deixem tancada.
Apuntem canvis,tornades i pre-tornades i la tornem a tocar...genial , segurament serà la cançó que tancarà el disc en contraposició a la cançó que l´obrirà ( Dies de fira i flors ),una cançó amb una tornada que particularment m´agrada molt i que parla una miqueta de la necessitat de tornar al punt d´origen per respirar tranquil,per recuperar forces...és la continuació de " Casa " del primer disc i com no; parla de la platja de la que vinc, dels espigons, dels nius de metralladores...

Ens acomiadem, estem tots un poc cansats de la setmana i l´assaig ja no dóna per a més.
Kike i Fiti tenen concert el dia 22 amb el seu grup ( MUNLOGS ) i per tant deixarem passar unes setmanes abans de reprendre la nostra activitat.

Per cert, el concert de Munlogs a la terrassa Lumiere del dia 22 de maig jo no me´l perdria.