dijous, 22 de gener del 2009

Esculls

Des de no fa massa temps m´he aficionat a l´aquarofilia...no mal penseu,no és res dolent.

Tinc un nano-aquari de 47 litres d´aigua marina i amb ell passe hores allunyat de " telebasura"i "internetbasura" ( terme que m´he inventat que suposa el fet d´estar mirant webs absurdes que ni ara ni mai m´han interessat com per exemple la moda de primavera per a gats i gossos )
Doncs bé,l´aquari intenta ser un escull,i dic intenta perquè ara per ara els nitrits i una alga estan fent que a dies em desespere.

Per ara habiten el "reef" una valencianea ( que tot i el nom és d´origen australià ) , una lismata ( una gambeta que apenes es deixa vore perquè és d´hàbits nocturns ) , un gobi ( que al meu poble s´anomenaria babosa però que els científics han decidit que es diga així ) i un amphiprion ocellaris ( peix pallasso ).

Supose que tota aquesta història és fruit de l´enyorança de dies a vora platja bussejant amb David, Sisco, Juanjo,Nacho entre polps i posidònia...quan la platja encara era quasi nostra i el turisme una manera de conèixer gent d´altres llocs d´europa.

Ara la platja està venuda a motos aquàtiques ,xiringuitos a 4 euros la birra i gent que planta el seu para-sol com un acte de conquesta per delimitar el seu territori.

Jo mentrestant,seguiré rentant l´aquari tot esperant que els dies de crisi que vivim ens retornen el trellat per poder tornar a gaudir de platges mig buides al mes de l´agost.